De ideale oplossing voor kantoren

Flexibel, veilig en intuïtief

De toegenomen vraag naar flexibiliteit op de werkplek heeft tot gevolg dat veel bedrijven hun kantooromgeving anders indelen. Thuiswerken is de norm en het kantoor is een ontmoetingsplek om met je collega’s van gedachten te wisselen.

Die flexibiliteit is leuk, maar je wil natuurlijk wel je persoonlijke bezittingen en vertrouwelijke documenten veilig kunnen opbergen. Binnen het diverse aanbod aan lockers heeft Eazz altijd een geschikte oplossing in de stijl van jouw kantoor in huis. Echter, enkel een passende stijl is niet voldoende. Ook qua functionaliteiten moeten lockers voldoen aan de laatste eisen qua gebruik- en beheergemak.

Met het Yellowbox slotsysteem bied je jouw medewerkers een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor het kiezen, openen en sluiten van een lockerkast. Dit systeem maakt gebruik van de nieuwste technologieën zoals een intuïtieve smartphone app in combinatie met Bluetooth Low Energy (BLE). Dit draadloze slotsysteem maakt daarin gebruik van het mobiele netwerk van je smartphone en heeft dus geen wifi, versterkers of netspanning nodig om te presteren. Dit maakt het dan ook uitermate geschikt voor gebruik als retrofit product op bestaande kasten.

Dit slotsysteem kan worden geïnstalleerd met een pincode touch screen aan de voorzijde, maar deze kan ook weggelaten worden. De kastenwand is dan volledig strak afgewerkt en het slot is niet zichtbaar.

Optioneel: touch screen

Lockers hout