Werken bij Eazz

Ben jij een teamplayer?

Heb jij ook altijd al alles willen weten over kleedkamer inrichting, lockers en lockersloten, receptiebalies en nog veel meer? Lijkt het jou leuk om bezig te zijn met een unieke mix van interieurbouw en technologie? Dan ben jij de teamplayer die wij zoeken! 

Al bijna 20 jaar adviseren en leveren wij onze producten aan zowel eindgebruikers als wederverkopers. Binnen ons bedrijf vind je een informele, actieve werksfeer en werk je samen in een team met enthousiaste en vakbekwame collega’s. 

Bekijk deze pagina voor actuele vacatures!

Voel je thuis

Samen bouwen we aan
jouw ideale ruimte

Of je nou op zoek bent naar een basic inrichting of een high-end, high-tech oplossing, wij denken met je mee.

Een ambitieus team

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Gepersonaliseerd design

Wij zetten jouw ideeën om in plannen. Creëer jouw unieke visie.

De laatste trends

We zijn altijd op zoek naar de laatste nieuwtjes op het gebied van lockers, slotsystemen en inrichting.

Standaard & Maatwerk interieur oplossingen

We kijken met jou naar de ideale oplossing voor jouw inrichting & proces.

premium producten

We werken enkel met kwaliteitsproducten, zodat jij je kunt focussen op jouw business.

Tevredenheid gegarandeerd

We werken samen naar een optimaal resultaat.

Montage & installatie (FT, PT, Stage)

EAZZ Interior Solutions is een toonaangevend bedrijf in haar branche, gevestigd in Boven-Leeuwen, welke zich hoofdzakelijk richt op de inrichting van kleedruimten, lockers, lockersloten en bijpassend (maatwerk) meubilair zoals receptiebalies en wastafels. EAZZ bedient al 20 jaar de gehele Benelux.

Wat houdt het werk in?

Jij zorgt er samen met jouw team voor dat je de projecten bij de klant netjes uitwerkt. Samen met de projectcoördinator, werkvoorbereider en collega monteurs ben jij een onmisbare link in het bouwen van de gaafste kleedkamers, lockers, receptiebalies etc. Door jouw oog voor detail zorg jij dat de voorbereiding van het gehele EAZZ team realiteit wordt. Door de juiste voorbereiding van je collega’s, zoals het uitwerken van tekeningen, werkinstructies en de afstemming met de klant weet jij zeker dat je enkel hoeft te doen waar jij goed in bent; vakwerk leveren!

Hoe ziet jouw week eruit? Door de diversiteit aan klanten en opdrachten is geen week hetzelfde. Hebben we een project? Dan kun je zomaar een week op locatie zijn bij de klant in de Benelux. Daarnaast hebben we ook veel kleinere projecten, waardoor je elke dag ergens anders bent. Ook kan het zijn dat je een aantal dagen op de zaak rondloopt, om hier verschillende onderdelen van de projecten voor te bereiden en mee te denken over vragen die zich voordoen bij nieuwe projecten.

Heb je ook verantwoordelijkheden?

Natuurlijk! We werken bij Eazz als één team waarbij we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor het eindproduct. In deze functie neem je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de projecten voldoen aan het kwaliteitsniveau waar we met zijn allen voor staan.

Je vindt het leuk om op locatie te werken bij de klant en realiseert je dat jouw nette werk de eerste stap is in een goede klantrelatie. Je werkt netjes met een oog voor kwaliteit, houdt je werkplek opgeruimd en georganiseerd en houdt contact met je collega’s op kantoor die je kunnen ondersteunen bij vragen en uitdagingen.

We zoeken een collega:
Wat bieden wij jou?
Over Eazz

EAZZ is een familiebedrijf waar de mens centraal staat. Onze collega’s zijn loyaal en daar tegenover staat dat er volop aandacht is voor goede begeleiding en goede onderlinge communicatie. Dit betekent, dat je plezier beleeft in een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Omdat we projecten van begin tot eind uitvoeren, is samenwerking met verschillende collega’s van belang. We zijn op zoek naar iemand die zorg draagt voor zijn werk en onderdeel wil zijn van een energiek team.

Geïnteresseerd geraakt in deze toffe functie?

Twijfel dan niet en stuur vandaag nog je sollicitatie naar ons via onderstaande knop of mail je cv naar info@eazz.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Eric Allard op telefoonnummer 0487-596644.

Werkvoorbereider/tekenaar (FT, PT)

EAZZ Interior Solutions is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Boven-Leeuwen dat zicht hoofdzakelijk richt op de inrichting van kleedruimten, lockers, lockersloten en bijpassend (maatwerk) meubilair zoals receptiebalies en wastafels. EAZZ bedient sinds 20 jaar de gehele Benelux.

Wat houdt het werk in?

Je bereidt de projecten en productie van (maatwerk) interieur/eindproduct tot in de puntjes voor. Je bent ervoor verantwoordelijk dat projecten van klanten volgens plan verlopen. Binnen dit kader heb je verschillende taken waaronder het onderhouden van contact met de klant gedurende het project. Maar ook zorgen voor juiste informatieoverdracht richting de werkvloer. Jij bent verantwoordelijk voor de verschillende deel-projectplanningen, die je vervolgens samen met je collega’s verwerkt in een totaalplanning/rooster.

Heb je ook verantwoordelijkheden?

Natuurlijk! We werken bij Eazz als één team waarbij we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor het eindproduct. In deze functie neem je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de projecten conform de wensen van de klant en de afspraken in de opdrachtbevestiging tijdig worden uitgevoerd.

We zoeken een collega:
Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie (40 uur) met een salaris tussen de €2500 en €3500, afhankelijk van kennis en ervaring, waarbij er in onze professionele en dynamische werkomgeving volop uitdagingen en groeimogelijkheden zijn. Wij investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Geïnteresseerd geraakt in deze toffe functie?

Twijfel dan niet! Stuur vandaag nog je sollicitatie naar ons op via onze site https://eazz.nl/werken-bij-vacatures/ of mail je CV naar info@eazz.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Eric Allard op telefoonnummer 0487-596644.

IT Engineer (FT)

Heb jij allround IT ervaring? Wil jij als IT verantwoordelijke samenwerken in een gedreven team om diverse projecten bij de klant te realiseren? Vind jij het leuk om support te bieden aan klanten? Dan ben jij de IT engineer waar wij naar op zoek zijn!

Over Eazz

Bij deze innovatieve MKB organisatie wordt er iedere dag vol passie aan projecten gewerkt op het gebied van veilige en comfortabele kleedruimten. Het kantoor is gevestigd in Boven-Leeuwen en samen met ca. 10 gedreven collega’s zorg je voor kwalitatieve maatwerkoplossingen.

Deze leuke, informele en ambitieuze club is groeiend en streeft naar verdere ontwikkeling en daar kun jij als IT engineer een belangrijke bijdrage aan leveren. Jij komt het beste tot je recht in een dynamische, platte werkomgeving, waarin je snel moet schakelen en je kritisch mee denkt over de verdere professionalisering van de organisatie. De diversiteit aan klanten en projecten zorgen voor een grote diversiteit binnen de IT organisatie, waardoor er veel afwisseling in je werkzaamheden zal zijn.

Wat ga je doen als IT engineer?
Voor deze functie zoeken wij een collega die voldoet aan de volgende criteria:
Aanbod

We bieden je een full-time baan (36-40 uur)met een variatie aan IT-georienteerde  werkzaamheden binnen een warme, groeiende en ambitieuze organisatie! We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor de juiste kandidaat zijn er eindeloze doorgroeimogelijkheden.

De vergoeding en arbeidsvoorwaarden die we je bieden zijn marktconform.

Meer info over Eazz? Kijk eens door onze website of op instagramLinkedin!

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV via info@eazz.nl en we maken snel een afspraak!

Verkoop binnendienst (FT, PT)

Op zoek naar een leuke baan in een groeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eazz levert veilige opbergoplossingen die functioneel en stijlvol zijn. Hierbij kun je denken aan lockers en kluisjes, maar ook aan de verschillende sluitsystemen om veilig opbergen te garanderen en aanvullende producten met betrekking tot kleedkamerinrichting. Of het nou gaat om een losse lockerkast of de volledige kleedkamerinrichting, daar weet jij straks alles van.

Al bijna 20 jaar adviseren en leveren wij onze producten aan zowel wederverkopers als eindgebruikers. Binnen ons bedrijf vind je een informele, actieve werksfeer en werk je samen in een team met enthousiaste en vakbekwame collega’s.

Wat ga je doen als collega verkoop binnendienst?
Voor deze functie zoeken wij een teamgenoot die voldoet aan de volgende criteria:
Aanbod

We bieden je een baan met een variatie aan commerciële werkzaamheden binnen een warme, groeiende en ambitieuze organisatie! We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor de juiste kandidaat zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

De vergoeding en arbeidsvoorwaarden die we je bieden zijn marktconform.

Meer info over Eazz? Kijk eens door onze website of op instagramLinkedin!

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV via info@eazz.nl.

Het Eazz
team versterken?

Vul het formulier in en we gaan met elkaar aan de slag.