producten - wandsystemen

Wandsystemen

Wie doucheruimtes, toiletruimtes en kleedcabines een mooi aansluitende uitstraling wil geven kiest voor goede wandsystemen. EAZZ levert mooie en hoogwaardige wandsystemen van Volkern-platen, in combinatie met aluminium en eventueel voorzien van glaspanelen. Alle wanden zijn uniek en worden door ons volledig op maat gemaakt. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven u vakkundig advies. Uiteraard heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan kleuren en afwerkingen.

Wandbekleding Volkern/"Trespa"

Sporthelden lockers

Eén van de mogelijke wandsystemen is een zelfdragende frameconstructie van aluminium waarin panelen van HPL-Compact worden geplaatst. Hierdoor ontstaat een zeer stabiele constructie in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan levensduur en hygiëne.

Douchescheidingswanden

EAZZ 13 Sanitair wandsysteemHPL Scheidingswanden EAZZ

Het EAZZ 13 systeem bestaat uit een scheidingswand van 13 millimeter, gemaakt van volkern/Trespa. Het systeem is eenvoudig zelf te monteren en uiterst geschikt voor toepassing in omgevingen waar hoge eisen gesteld worden aan stabiliteit, duurzaamheid en waterbestendigheid. Verder is het geschikt voor zowel douches als toiletten.

Toiletscheidingswanden

Profesioneel toiletwandsysteem voor “droge ruimten”

Toiletwandsysteem EAZZ

EAZZ 28 Toiletwandsysteem

Het EAZZ 28mm toiletwandsysteem is opgebouwd van een 28 millimeter dikke, massieve melaminehars beklede meubelplaat. De bevestiging aan de wanden gebeurt met aluminium profielen. Hierdoor is het mogelijk om kleine bouw-intoleranties op te vangen. De wanden zijn in vele moderne uni- en houtdecors verkrijgbaar. Een betrouwbare en budgetvriendelijke oplossing.

Worden er hogere eisen gesteld aan de uitstraling van de ruimte? Kies dan voor het 42 mm wandsysteem. De voorwand van dit systeem heeft een dikte van 42 mm en is bekleed met HPL-fineer. de afwerking van het deurkozijn is in massief hout uitgevoerd. Verkrijgbare in een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen tot en met RVS.