Producten - receptiebalies

Receptiebalies

Een receptiebalie springt bij een klant meteen in het oog en is daardoor zeer belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Met de prachtige en kwalitatief hoogwaardige receptiebalies van EAZZ hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Ook aan de andere kant van de balie is aan alles gedacht, wat een ideale werkervaring oplevert.

Wij leveren receptiebalies in vele soorten en maten en met een diversiteit aan toegepaste materialen en kleuren. Verder bouwen wij naar wens de balie modulair op. De modules zijn tussen de 1 meter en 2,50 meter groot. Het opbouwen kan zowel recht, schuin als rond gebeuren.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor volledig maatwerk, waarbij we de balie compleet aan de hand van uw wensen modelleren.

Maatwerk Receptiebalies

Maatwerk receptiebalies

Maatwerk receptiebalie EAZZ

Innovatie gebeurd niet zonder design. Design is een hoeksteen voor de ontwikkeling van een bedrijf. Dit is de reden dat EAZZ al meer dan 10 jaar maatwerk receptiebalies produceert. Om tot een receptiebalie naar wens te komen combineren we vakmanschap met een state-of-art productieproces. Dit ontstaat door een duidelijke communicatie tussen ons en de klant en door samen naar het eindresultaat te werken.

De receptiebalies kunnen volledig naar uw wens geproduceerd worden. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit een balie met opbergkasten, TV-kast of een vitrinekast. Door een ontvangstruimte afgestemd op uw wensen geeft u direct een schitterende eerste indruk aan uw klanten.

Modulaire Receptiebalies

Modulaire receptiebalies

De receptiebalies zijn gemaakt van formaldehyde-vrij meubelpanelen en voorzien van een melamine-kunststof toplaag. Door een combinatie van ervaring, projectfocus en creativiteit zullen unieke ontwerpen ontstaan. De receptiebalies hebben een brede range aan mogelijkheden zoals, ronde of rechte hoeken. Diverse combinaties zijn mogelijk zoals bijvoorbeeld een rechte balie, hoekopstelling of U-vormige opstelling. Het werkgedeelte van de receptiebalie kan volledig naar uw wens ingericht worden met bijvoorbeeld rolkastjes of vaste kasten. De receptiekasten kunnen open schappen hebben, afgesloten worden met een deur of uit diverse laden bestaan. De receptiebalies kunnen geleverd worden in 40 verschillende decors uit onze huiscollectie of een combinatie hiervan.

receptiebalie nordic

Nordic Receptiebalie

Deze receptiebalie heeft een robuuste uitstraling en is van hoogwaardige kwaliteit. De balie is gemaakt van formaldehyde-vrij meubelpanelen en voorzien van een 18mm melamine-kunststof toplaag.

receptiebalie vector

Vector Receptiebalie

Deze receptiebalie heeft een moderne strakke uitstraling en is van hoogwaardige kwaliteit. De balie is gemaakt van formaldehyde-vrij meubelpanelen met melamine-kunststof toplaag en voorzien van een 36 mm kopblad

Vega ReceptiebalieVega receptiebalie EAZZ

De Vega is onze meest verkochte receptiebalie met een luxe uitstraling en tevens van hoogwaardige kwaliteit. De balie is gemaakt van formaldehyde-vrij meubelpanelen en voorzien van een melamine-kunststof toplaag