Toegangscontrole – Kassasoftware – Lockers

Burgemeester De Wever:

“Een project van deze schaal staat niet meteen op de planning voor nog andere plaatsen in Antwerpen. Dit soort van sportcomplex is, zelfs voor Vlaanderen, ongezien”

Bekijk de casevideo!

RFID lockers

RFID lockers

Polsband uitgifte en inname

Sportoase WBC 2

De opdracht

Dit uitgebreide sportcomplex telt verschillende afdelingen, die allen via de hoofdingang te bereiken zijn. Om er zeker van te zijn dat bezoekers toegang krijgen tot de juiste zones, dient de toegang gecontroleerd te worden.

Eazz werd gevraagd om een systeem op te zetten dat in deze toegangscontrole zou voorzien met als eis dat koppeling met de kassasoftware mogelijk was. Ook moesten de lockers geïntegreerd worden in dit systeem, zodat een bezoeker met een enkel polsbandje alles zou kunnen bedienen.

Het resultaat

Een premium sportcentrum dat de stad Antwerpen nog niet eerder heeft gezien!

Eazz installeerde speedgates en tourniquets die na koppeling met de kassasoftware toegang bieden tot de verschillende zones:

  • Zwembad hoofdingang
  • Sportbad
  • Recreatiebad
  • Buitenbad
  • Schaatsbaan

Een bezoeker kan een polsbandje bij de receptie ophalen, waarmee enkel toegang gegeven wordt tot de gevraagde zone. Abonnementshouders en bezoekers met een via het web aangekochte QR-code kunnen een bandje ophalen via een uitgifte automaat. Ook werd er een koppeling voorzien met de lockers, waardoor de toegangsbandjes gebruikt kunnen worden voor het sluiten en openen. Bij het verlaten van het pand worden de polsbandjes via een innameautomaat terug genomen, zodat ze hergebruikt kunnen worden.

Meer zien?