Een premium locatie overladen met design en comfort

Projectmanager Lianne Aben:

“Toen we hier kwamen dachten we; dit gaat hem niet worden. Maar uiteindelijk laat dit resultaat zien dat alles mogelijk is.“

Bekijk de casevideo!

Premium comfort

Design kleedkamer

Optimale benutting van ruimte

heren kleedkamer

De opdracht

In dit karakteristieke pand deed zich een aantal uitdagingen voor. Zo was er beperkt ruimte in de kelder voor een kleedkamer en diende deze zo efficiënt mogelijk benut te worden. Daarnaast moest het design aan de eisen van de architect voldoen. Het lijnenspel moest overal terugkomen en het decor van de kasten moest luxe uitstralen.

Om een perfecte functionaliteit te kunnen bieden moest het slotsysteem geïntegreerd kunnen worden in de huidige systemen, zodat deze met de polsband bediend kan worden.

Het resultaat

Een premium sport locatie in hartje Amsterdam. Door handig met de ruimte om te gaan hebben we 296 lockervakken weten te creëren, uitgevoerd in 3-, 4- en L-Deurs lockerkasten. De lockers zijn op een speciale manier aan de wand bevestigd, wat resulteert in een optisch zwevende wand.

De kluisjes zijn voorzien van het OTS RFID slot van Ojmar, dat bediend kan worden met de Technogym polsband. Ook zijn er diverse kasten in deze wanden geïntegreerd voor bijvoorbeeld handdoek uitgifte en inname, garderobe en opslag.

Welke producten gebruikten we?

Materiaal

Voor dit project is gekozen voor houten lockerkasten met een Italiaans design. De 3-, 4-, en L-deurs lockers zijn afgewerkt met zowel aan de boven- als onderzijde paspanelen die zorgen voor een zwevende uitstraling. Ook de paspanelen op de hoeken zijn volledig in decor uitgewerkt en ook hier hebben we de lijnen van de lockers laten terugkomen.

Lockerslot

Voor dit project is gekozen voor het OTS RFID slot van Ojmar. Dit slot met een minimalistisch en strak design kan bediend worden met een ledenpas en kunnen gasten inchecken, sporten en de lockers bedienen met dezelfde polsband.

Accessoires & meubels

De verschillende garderobekasten in de entree bieden de mogelijkheid om kledingstukken op de hangen, maar daarnaast dient het ook als uitgifte en inname punt voor handdoeken.

De lockers zijn rondom voorzien van LED verlichting, wat een erg warme uitstraling geeft.

Meer zien?