Optimaal presteren. In luxe.

Eigenaar Menno Dijkstra:

“Wij zijn van plan meerdere filialen te gaan openen en willen deze lijn zeker doorzetten. We zijn erg tevreden over de samenwerking. “

Bekijk de casevideo!

De eerste indruk telt

Receptiebalie

Optimale benutting van ruimte

Lockerkasten lounge

De opdracht

In dit oude ING bankgebouw in Amsterdam is de ruimte beperkt. Iedere centimeter benutten is in zo´n situatie essentieel. Daarnaast moest de inrichting een wauw-factor met zich meebrengen; de eerste indruk telt. Tenslotte moest het slotsysteem gemakkelijk te beheren zijn.

Het resultaat

Een sport locatie waar tot het gaatje gaan en luxe elkaar treffen. De bijna 100 lockers bieden een uitstekende opbergmogelijkheid en de gekozen stijl is in al het meubilair zichtbaar.

Onze trots in dit project is de receptiebalie bijgestaan door de keuken. Beide zijn voorzien van een keramieken top en zetten direct bij binnenkomst de toon.

Welke producten gebruikten we?

Spiegels

Het project

Dit project is een voorbeeld van een Eazz all-in-one oplossing. De kleedkamers, lounge lockers en de receptie werden volledig door Eazz ingericht. Concreet:

  • Receptiebalie en -keuken
  • 5-Deurs lockers met Premium pincode slot
  • L-deur lockers met premium pincode slot
  • Upper lockers voor opslag met RFID slot
  • Glazen douchewanden
  • Banken in kleedkamers
Lockers kleedkamer

Lockers

Voor de lockers is gekozen voor houten lockerkasten met een speciaal decor, dat in de hele club terugkomt.

Er is gekozen voor 2 typen: 5-deurs lockers en 2-deurs garderobekasten met L-vormige deuren. Hiervoor is gekozen omdat leden hun spullen netjes op willen kunnen hangen in de L-lockers in de kleedkamers, maar er daarnaast ook een vraag voor capaciteit is. Hierom zijn de 5-deurs lockers in de lounge geplaatst, zodat schoenen, tassen en waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden.

Ook is er gekozen voor afsluitbare upper lockers boven op de kasten. Deze ruime lockers bieden een extra opslagmogelijkheid, zodat de club zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van haar ruimte.

De lockerkasten zijn daarnaast voorzien van lockernummering en LED verlichting.

Receptie

De eerste indruk telt. Dit is de opdracht waarmee we dit onderdeel van het project mee hebben uitgevoerd.

De receptiebalie die volledig bekleed is met zwart keramiek met een witte vleug. Daarnaast is het Sin City logo speciaal op maat gemaakt en voorzien van LED verlichting. Deze luxe balie is een echte eye-catcher en is daarnaast ook functioneel; aan de achterzijde zijn 2 ladenblokken met 5 lades en daarnaast 2 kasten.

De 8 meter brede keuken achter de receptiebalie is volledig in stijl met de rest van het interieur. De houten kasten zijn op maat gemaakt zodat alle apparatuur, waaronder twee sport koelkasten, een normale koelkast, een vriezer, een was/droog combinatie en een industriële afwasmachine, precies past. Het zwarte werkblad is ook hier vervaardigd uit volledig keramiek en heeft de juiste uitsparingen voor een inliggende wasbak en afvoer van de Nespresso machine.

Glazen sanitaire wanden

Slotsysteem

Het slotsysteem dat geïnstalleerd is is het OCS Pro pincode slot. Dit premium slot heeft niet alleen een unieke uitstraling, het display is ook volledig afgesloten. Hierdoor is schoonmaken met antibacteriële vloeistoffen geen enkel probleem. Daarnaast kan het slot bediend worden met een master key, waardoor het beheer eenvoudig is.

Voor de upper lockers is gekozen voor het OTS slot. Dit minimalistische RFID slot werkt enkel met toegestane druppels en is daarom ideaal in deze situatie.

Sanitaire wanden

De glazen sanitaire wanden zijn vervaardigd uit dubbellaags gehard glas met een kleurfolie ertussen. Hierdoor is het glas spiegelglad, maar biedt het toch de juiste kleurstelling. De afwerking van de wanden is gedaan met beslag in gietijzer stijl, dat een luxe uitstraling heeft.

Wastafels

De wasbakken zijn gemaakt van dezelfde tegels als de wandtegel en sluiten hierdoor naadloos aan. Bovendien zijn ze voorzien van een Dyson was en droog combinatie. Even kijken of je haar goed zit? Dat kan in de spiegels met LED verlichting.

Banken

In de kleedkamers zijn eco-leather wand hangende banken geplaatst. Deze drie banken per kleedkamer bieden een zitoppervlak van bijna 5 meter en zijn qua afmetingen precies gemaakt voor kleedkamers. Ze nemen weinig ruimte in beslag.

Meer zien?