Opbergsystemen als onderdeel van “Het nieuwe werken”

Persoonlijke bezittingen veilig opbergen. Een omgeving creëren die het beste uit mensen haalt.

Dat is wat we doen.

Functioneel en stijlvol opbergen

Hoofd facilitaire zaken Jumbo: “We zijn erg tevreden met het opbergsysteem. De werkplek is altijd netjes en er hoeft niet naar omgekeken te worden. Je gebruikt de medewerkerspas om jouw locker in gebruik te nemen, er kunnen geen sleutels verloren raken. Dit bespaart ons ontzettend veel tijd en geld.”

Modern design

Hanggedeelte voor de jassen

De opdracht

Het visuele aspect dat onderdeel is van ‘Het Nieuwe Werken’ is belangrijk voor Jumbo. De opbergsystemen zorgen voor een prettige sfeer op het gehele hoofdkantoor. Iedere werkplek heeft een locker, waardoor je bezittingen altijd veilig en dichtbij zijn.

Het resultaat

Een dynamische oplossing voor de medewerkers. Op de plek waar je vandaag werkt, gebruik je met je medewerkerspas een locker. We hebben 700 werkplekken van een lockersysteem voorzien. Een extra voordeel: Vochtige kledingstukken kunnen opgehangen worden in het op maat gemaakte garderobe gedeelte.

Welke producten gebruikten we?

Accesoires & meubels

Geïntegreerde garderobe. In distributiecentra van Jumbo hebben we tevens metalen lockerkasten geïnstalleerd.

Materiaal

Houten lockerkasten. Dit duurzame, luxe materiaal blijft jarenlang in perfecte staat.

Lockers

Er is gekozen voor houten lockerkasten. Deze zijn te selecteren in veertig huiscollectie decors en konden hierdoor mooi aansluiten bij het interieur.

Lockermanagement

Op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten wordt gebruik gemaakt van een Mifare lockerslotsysteem dat door medewerkers met de eigen Jumbo-pas te openen is.

Meer zien?