Naadloze aansluiting bij alle eisen

Een omgeving creëren die altijd efficiënt schoon te maken is. En aan hoge veiligheidseisen voldoet. 

Hygiëne en veiligheid

Deze locker- en doucheomgeving is volledig naadloos ontworpen. In de jeugdinrichting De Hunnerberg Nijmegen is hygiëne en veiligheid essentieel. Door onze jarenlange ervaring kunnen we precies adviseren welk materiaal geschikt is voor deze specifieke omgeving.

Strak en modern

Hygiënische lockersystemen

Opdracht:

De jeugdinrichting De Hunnerberg was op zoek naar een specialist. De doucheomgeving wordt intensief gebruikt, waardoor efficiënt schoonmaken belangrijk is. Ook houden we er rekening mee dat er niets verstopt kan worden. De ontzorging en totaaloplossing staat in dit project centraal.

Resultaten:

Het gehele project is op maat gerealiseerd. De scharnieren zijn speciaal ontworpen, alle meubilair is op maat aangepast en voldoet aan de hoge veiligheids- en hygiëne-eisen. De complete doucheomgeving is naadloos opgezet; veilig en zeer goed schoon te maken. Dit project heeft geleid tot nieuwe projecten op detentie locaties. Deze ervaringen samen maken ons tot een branchespecialist.

Welke producten gebruikten we?

Materiaal

Douchewanden en lockers van Volkern, composieten wastafels en banken vanwege de duurzaamheid en veelzijdigheid van het materiaal.

Slot

Voor dit project kozen we een cilinderslot. De lockers worden gebruikt door personeel. Het sleutelbeheer ligt bij de bewaking.

Accesoires & meubels

Een geïntegreerde oplossing voor jeugddelinquenten en personeel. Douchewanden, lockerkasten voor personeel, wastafelmeubels en banken.

Lockers

Lockerkasten en sanitaire douchewanden, wastafelmeubels en banken. De kleedruimtes bij de douches zijn vernieuwd.

Meer zien?