Stijlvolle inrichting voor alle ruimtes

Een omgeving creëren die het beste uit mensen haalt. Met duurzame, natuurlijke materialen ontstaat een warm en energiek gevoel bij alle gasten. 

Een level-up locatie

“De uitstraling is van invloed op de kernwaarden die in onze Fitness gehanteerd worden. Wij willen een warme, moderne uitstraling uitdragen, zowel in het persoonlijk contact met de mensen die hier komen, als in de look&feel van de lockers.”

Wastafel met geïntegreerde föhn

Natuurlijk en luxe

De opdracht

Hoslet zocht een partner voor de inrichting van de fitness, fysiotherapieruimtes en ontvangstruimte. De passie voor goede materialen, hoogwaardige afwerking en fijne details staat centraal.

De receptiebalies en het centrale RFID-slotsysteem zijn voor deze fitness een geweldige toevoeging. Goed om te weten: voor Hoslet kozen we balies en kasten in de fysioruimtes met HPL toplaag. Ook wanneer het nat wordt zal dit materiaal nooit vervormen of uitzetten.

Het resultaat

De ontvangstbalie is hét visitekaartje van Hoslet. Het is het eerste wat je ziet als je binnenkomt. De gasten kunnen nu met een eigen toegangspas een locker kiezen. Het herkenbare totaalconcept voelt voor elke sporter vertrouwt, veilig en luxe. Dit maatwerk project past bij EAZZ

Welke producten gebruikten we?

Materiaal

Houten lockerkasten, receptiebalies en toonbanken met HPL toplaag. Ook wanneer het nat wordt blijft het mooi. Dit duurzame, luxe materiaal zal nooit vervormen of uitzetten.

Slot

We gebruiken het RFID-slotsysteem met toegangspas. Dit slotsysteem wordt ook vaak gecombineerd met een polsbandje of druppel. Elke gast kan één eigen locker selecteren. Ideaal om meerdere lockers per gebruiker te voorkomen.

Accessoires & meubels

Iedere opdracht heeft eigen meubels en accessoires: Hier kozen we eco leather hockerbankjes, houten lockerskasten, receptiebalies en toonbanken en een spiegel met föhnconsole.

Meer zien?