Design lockers – Pincode sloten – Sanitaire voorzieningen

Een HAL gemaakt voor sportievelingen, spelgenieters en pleziermakers. De plek waar fanatiek bezig zijn en fun beleven perfect samengaan. Let’s play_

Bekijk de opbouw!

Bankjes spiegels en wasbakken die naadloos aansluiten bij de stijl.

Design houten lockers met rfid sloten.

De opdracht

HAL22 heeft Eazz benaderd voor het inrichten van de kleedkamers. Eazz heeft de stijl en het ontwerp van HAL22 omgezet naar een voorstel op maat met bruikbare materialen, kleuren en decors en functionaliteit. Tijdens de verbouwing van HAL22 heeft Eazz de kleedkamers ingericht, met onder andere design houten lockers met pincodesloten, wastafels, spiegels, banken en doucheruimten.

Het resultaat

Bruisende energie, goede vibes en big smiles. HAL22 is altijd in beweging.

HAL22 is sinds voorjaar 2022 het nieuwe sportcomplex gemaakt voor sportievelingen, spelgenieters en pleziermakers. Het is de plek waar fanatiek bezig zijn en fun beleven perfect samengaan. HAL22 is met o.a. 10 padel banen, squash, bowling, pooltafels en nog veel meer een van de grootste indoor sportcentra van Nederland. Eazz installeerde de kleedkamer inrichting met lockers, sloten, wasbakken, spiegels, en douchewanden zodat de bezoekers bij het omkleden al in de sfeer komen die bij HAL22 centraal staat.

Meer zien?