Veilig opbergen voor medewerkers en bezoekers.

De opdracht

Eazz werd gevraagd mee te denken over een opbergoplossing voor de bezoekersruimte en de medewerkersruimte.

Voor dit behandelcentrum met intensieve zorg is veiligheid de hoogste prioriteit. Het opbergen van persoonlijke bezittingen alvorens het centrum binnen te gaan is vereist om de veiligheid te waarborgen.

Het resultaat

De medewerkersruimte is voorzien van een maatwerk HPL-compact lockerkast bestaande uit 3 verschillende vak groottes. De ruimere vakken kunnen gebruikt worden voor jassen en tassen en de kleine vakken zijn speciaal voor het opbergen van de mobiele telefoon, die eveneens niet meegenomen mag worden het centrum in. Tenslotte werden er ook gecertificeerde wapenkluizen ingebouwd.

Voor de bezoekersruimte werd er eveneens een maatwerk HPL-compact lockerkast gebouwd, die deels op halve hoogte gemaakt is zodat deze als dekblad gebruikt kan worden. Ook is er een geïntegreerde zitbank in de kast verwerkt.

Zowel de kast voor de bezoekersruimte als de medewerkersruimte zijn volledig bekabelde systemen, voorzien van een RFID-systeem. De kasten kunnen worden toegewezen, geopend en gesloten door gebruik te maken van de bezoekers-, of medewerkerspas.

Lockerkast trespa

Medewerkers lockers pincode

HPL compact lockerkast
Trespa kast
kluis trespa

Meer zien?