Focus op hygiëne

De kleedruimte van Diepeveen. Een duurzame, hygiënische oplossing voor alle medewerkers.  

Een clean design

Slagerij Diepeveen in Herveld maakt gebruik van hygiënische en duurzame volkern garderobekasten en lockerkasten. De hygiëne-eisen van de slachterij zijn, net als bij andere bedrijven binnen deze industrie, zeer hoog. Grondig schoonmaken is essentieel.

Volkern locker

Ieder een eigen sleutel

De opdracht

De belangrijkste eis? Een kleedruimte die er netjes uitziet en in gebruik zeer hygiënisch is. Waar we in de opdracht rekening mee houden is de schuine vloer. De ruimte is extreem aflopend, de pootjes zijn daarom op verschillende hoogtes geproduceerd. Hierdoor staat de lockerkast alsnog waterpas.

Het resultaat

Een duurzaam systeem met een levensloop van minstens 15 jaar. De volkern lockers kunnen met water en sterke schoonmaakmiddelen gereinigd worden, zonder dat de lockers beschadigen of de kleuren van de lockers verbleken.

Welke producten gebruikten we?

Materiaal

Ieder materiaal heeft eigen voordelen: voor de industriële sector is Volkern de oplossing. Duurzaam, hoogwaardig en zeer hygiënisch.

Slot

Diepeveen kiest een eigen sleutel voor aan de sleutelbos. Iedereen heeft zijn eigen vaste locker. Het cilinderslot is de oplossing hierbij.

Accessoires & meubels

Iedere opdracht heeft haar eigen accessoires en meubels: voor Diepeveen zijn dit Volkern lockerkasten en garderobekasten.

Meer zien?