Build a better you

Met een state-of-the-art inrichting trekt The Brick de kaart van entertainment.

Quirky design

The Brick Circus koos voor lockerkasten met deuren van strekmetaal in een aluminium kader. Het strekmetaal heeft een ruitvorm. Met dit high-end materiaal krijg je een dynamisch effect. De body van de locker is voorzien van een melamine-kunststof toplaag.

Als slotsysteem is gekozen voor het Digilock Versa RFID slot. Dit slot is te bedienen met de ledenpas en is bovendien eenvoudig te beheren via de tablet met software.

Roestbruine lockers

lockers

Stoer en modern

De opdracht

The Brick Circus was meteen overtuigd van de roestbruine lockers met deuren van aluminium en strekmetaal. Met dit materiaal creëerden we een moderne, stoere lockerruimte. De Versa RFID sloten zijn eenvoudig te bedienen met de huidige ledenpas. Met een apart schoenenvakje en garderobestang per lockervak blijven alle kledingitems netjes.

Het resultaat

Bij The Brick Circus stap je vol verwachting binnen en kom je uitgelaten buiten. Je wordt direct gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen, omringd door funky design. Het industriële high-end design van de kleedruimtes sluit hier naadloos bij aan.

Welke producten gebruikten we?

Materiaal

Het strekmetaal met aluminium omlijsting geeft een verrassend ruitvormig effect. Een duurzaam materiaal met high-end design. De houten romp is voorzien van een melamine toplaag en de verschillende hoekopstellingen zijn afgewerkt met zijpanelen en passtukken in hetzelfde decor.

Lockerslot

Versa RFID sloten met beheerderstablet, eenvoudig te koppelen aan de huidige ledenpas. Met de uitleesfunctie kun je op de beheerderstablet alle gebruiksinformatie terugvinden, maar kun je ook eenvoudig de instellingen veranderen.

Accessoires & meubels

Met een apart schoenenvak en garderobehangsysteem in de lockers blijven alle kledingitems netjes.

Meer zien?