Wastafel met Led spiegel

Meubels en accessoires

De visuele uitstraling van een kleedruimte wordt voor een groot gedeelte door de meubels bepaald. EAZZ biedt daarom hoogwaardige en prachtig vormgegeven design zitmeubels voor kleedruimtes. Wij kunnen alles leveren: van een standaard bank tot een fauteuil voor een loungeruimte. Uiteraard kunnen we uw specifieke ontwerpwensen ook vertalen tot een passend design; net wat u wenst.

Bij het ontwerpen van kleedruimten houden we rekening met vele aspecten, zoals de gewenste stijl en uitstraling, het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen maar ook met looplijnen, toegankelijkheid en efficiëntie. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten en speciale materialen en combinaties.

Banken en stoelen

VoorMeubilair, Banken, accessoires, tafels EAZZ banken in allerlei soorten en maten bent u bij ons aan het juiste adres. Dit bestaat uit Trespa/Volkern, houten, en ecoleather banken. Voor uw lounge area leveren wij bijvoorbeeld sofa’s, loungebanken, tafels en barkrukken.

Accessoires

Voor de extra sfeer leveren we ook nog accessoires zoals bijvoorbeeld plantenbakken, spiegels, föhn consoles en led-verlichten.

Meubels

Voor een totaal project van bijvoorbeeld uw receptieruimte, kleedruimtes of kantoor leveren wij nog een divers aanbod aan meubilair. Dit bestaat onder andere uit, tv-kasten, wandconsoles, barkasten, handdoekkasten en tijdschrifttafels. Dit is geproduceerd van formaldehyde-vrij meubelpaneel en voorzien van een melamine-kunststof toplaag. Dit kan bijvoorbeeld nog afgewerkt worden met glazen onderdelen, zoals schuifdeuren en top-platen.

Aerobic wallsAerobic walls

Tevens voor Aerobic walls of kasten voor opslag kunt u terecht bij EAZZ. Wij hebben een ruimaanbod aan kasten en ze kunnen na uw wens geproduceerd worden met bijvoorbeeld schappen of lades.