Producten lockers hout

Lockers

Lockers of kluisjes zijn belangrijk in iedere situatie waar mensen hun persoonlijke bezittingen veilig willen opbergen. Een investering in de lockers van EAZZ is een investering in het efficiënt omgaan met ruimte, duurzaamheid, veiligheid en een perfect bij uw organisatie passende sfeer.

EAZZ kent drie productlijnen:

 • houten lockers met een Italiaans design,
 • massief kunststof lockers met een industrieel design (volkern lockers)
 • metalen lockers.

Iedere lijn is kwalitatief hoogwaardig, veilig en duurzaam. Verschil zit ‘m in het toepassingsgebied en de uitstraling.

Door te spelen met kleuren en afwerkingen, kunnen we altijd een oplossing creëren die past bij uw budget, huisstijl en gewenste uitstraling.

Houten Lockers

Houten Lockers

Onze houten lockers zijn gemaakt van formaldehydevrij meubelpaneel en voorzien van een melamine-kunststof toplaag.  LS-300 RFID

Een aantal belangrijke eigenschappen zijn:

 • Zowel uni- als houtdecors die niet van echt hout te onderscheiden zijn
 • Grote variëteit in standaard uitvoeringen en afwerkingen en maatwerk
 • 170°-scharnieren, waardoor de deuren volledig open kunnen
 • In ieder locker vak ventilatieopeningen
 • Paneelranden die zijn afgewerkt met ABS

De houten EAZZ locker kasten zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle slotsystemen: van eenvoudig cilinderslot tot geavanceerd elektronisch sluitsysteem.

Volkern/Trespa lockers

Volkern/Trespa Lockers

De massief kunststof lockers worden in veel gevallen toegepast op plaatsen waar hoge eisen worden gesteld aan degelijkheid, duurzaamheid en hygiëne zoals bijv.: levensmiddelen en farmaceutische industrie, onderwijs.

Vanwege hygiëne en duurzaamheid maken wij voor deze lockerskasten alleen gebruik van massief kunststof (HPL-compact/Trespa), aluminium en roestvrij staal.Trespa lockers EAZZ

Deze materialen zijn zo goed als onverwoestbaar en daardoor zeer geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Dankzij deze materialen zullen uw kleedruimtes er na vele jaren nog net zo perfect uit zien als bij opening.

Omdat volkern lockers altijd op maat worden geproduceerd, kunnen wij optimaal inspelen op de beschikbare ruimte. Het portfolio bestaat uit kasten, variërend van één- tot multi-deur kolommen en combinaties van diverse modellen. Bovendien kunnen de hoogte, breedte en diepte van alle locker types aangepast worden aan uw wensen. Zo zorgen wij ervoor dat de ruimte optimaal wordt benut.

Eigenschappen:

 • Hygiënisch
 • Onbreekbaar en schokbestendig
 • Hoge mate van krasbestendigheid
 • Bestand tegen water en agressieve schoonmaakmiddelen
 • Emissievrij en geurloos
 • Vuil werend

Onze volkern lockers zijn speciaal ontwikkeld voor de montage van een centraal gestuurd slotsysteem. Maar ook bijvoorbeeld een degelijk mechanisch slot behoort tot de mogelijkheden: precies zoals het het best past in jouw oplossing.

Metalen lockers

Metalen Lockers

De klassiekers: Metalen lockers hebben een robuuste uitstraling en een bijzonder stevige constructie. Wij leveren lockerkasten die lang meegaan en die tegelijkertijd veilig en hygiënisch zijn. Het materiaal is duurzaam en compleet recyclebaar. Ook hierin is de keuze enorm als het gaat om kleuren, afmetingen en aantaMetalen Locker EAZZl deuren. Vraag om advies welk model het beste past bij uw organisatie.

Eigenschappen:

– Extreem robuust
– Leverbaar in veel verschillende kleuren en maten
– Materiaal is duurzaam en recyclebaar
– Makkelijk te reinigen
– Eenvoudig verplaatsbaar