Lockermanagement

locker app op Iphone

smartphone app Iphone

smartphone app Iphone

De diverse lockermanagement systemen van EAZZ bieden een oplossing voor alle unieke werkomgevingen. Buiten kosten -en tijdsbesparing om, verbeterd het ook de uitstraling en design van uw opbergsystemen. Van onzichtbare lockersloten tot een app als lockersleutel wij realiseren en onderhouden het voor uw.

Flexibel sluitsysteem

Lockermanagement

Soms is een op zichzelf staand lockermanagement systeem voldoende. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een systeem dat meerdere processen integreert. Bijvoorbeeld een totaaloplossing voor toegangscontrole en lockers. Zelfs contactloos betalen (cashless vending) past binnen de mogelijkheden.

Of u wilt flexibel zijn in het uitgeven en registreren van lockers en eenvoudig beheren op afstand. EAZZ adviseert en installeert, of het nu gaat om een volledig nieuw systeem of integratie in bestaande systemen.

Soms gaat het beheren van lockers verder dan het bijhouden van een spreadsheet met namen en sleutelnummers. Dan is de stap naar een lockermanagementsysteem snel gemaakt. Van het sec bijhouden op afstand van lockers tot een gepersonaliseerd systeem met touchscreen en beveiliging. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan worden gerealiseerd.

Eigenschappen lockermanagementsysteem:

 • Alle processen waar toegang centraal staat op elkaar afgestemd
 • Prettig voor de eindgebruiker, geen gedoe met meerdere pasjes of sleutels.
 • Integratie in bestaande systemen mogelijk
 • Flexibiliteit t.a.v. lockergebruik: zowel toekennen persoonlijke lockers als tijdelijke toekenning voor bijvoorbeeld bezoekers binnen hetzelfde systeem.
 • Bijhouden van data over gebruik (o.a. inzien gebruiksduur, online monitoring gebruik, geschiedenis inzien)
 • Betrouwbaar en veilig managementsysteem voor beheerder

Flexibel sluitsysteem

Het EAZZ all-in-one lockersysteem is flexibel:

 • Uitgebreide keuze in slotsystemen voor openen en sluiten van een locker
 • Keuze uit verschillende slottoepassingen (o.a. pincode, RFID, QR-code, fingerprintscan)
 • Integratie in nieuwe of bestaande toegangscontrolesystemen
 • In combinatie met EAZZ-toegangscontrole en/of contactloos betaalsysteem
 • Keuzevrijheid: van variabele gebruiksperioden tot een installatie met dezelfde lockers
Naadloze integratie

Naadloze integratie

systeemopzet elektronische lockers

Werkt u binnen uw organisatie al met een toegangscontrolesysteem? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om een EAZZ elektronisch sluitsysteem naadloos te integreren. Met het EAZZ all-in-one systeem kunt u kantoren op één of meerdere verdiepingen, meerdere gebouwen of zelfs meerdere locaties aansturen. Zelfs wereldwijd.

Alles-in-1: toegang, opbergen en betalen

De elektronische slotsystemen voor lockers kunnen ook worden gecombineerd met EAZZ toegangscontrole en contactloos betaalsysteem (cashless vending).

Werkt u met een ‘3rd party system’ (bijv. HID Access Control)? Ook dan kunt u EAZZ elektronische slotsystemen voor de lockers naadloos integreren. Dat maakt het mogelijk om met één kaart of sleutel de lockers te bedienen op hetzelfde toegangscontrolesysteem.

HID ICLASS™ SEOS™

Lockersysteem met HID Access Control

HIDMaakt u binnen uw organisatie al gebruik van HID Access Control software of bent u van plan hiermee te gaan werken? Dan is het goed om te weten dat er een elektronisch sluitsysteem bestaat dat gebruikt maakt van deze smartcardtechnologie.

Het grote voordeel van één softwaresysteem is dat medewerkers met dezelfde smartcard ook hun locker kunnen bedienen. De lockers kunnen zelfs voor langere of kortere perioden aan mensen worden toegewezen.

App als lockersleutel

App als lockersleutel

Een locker openen en beheren met behulp van een smartphone? Ook dat is mogelijk. Het grootste voordeel van dit lockermanagement systeem is dat iedere locker individueel geopend kan worden zonder gebruik van een centrale kaartlezer. Zeker als er in een gebouw een klein aantal lockers op meerdere plaatsen zijn geplaatst. Niemand heeft zin om naar een centrale kaartlezer te lopen.

MyMetraKey

Ontwerpvriendelijk

De apptechnologie zorgt bovendien voor een mooi bijkomstig voordeel: handgrepen en sloten onzichtbaar worden weggewerkt. Gladde deuren! Een langgekoesterde wens voor veel interieurontwerpers en architecten.

MyMetraKey mobile app solution kan eenvoudig worden geïntegreerd in iedere bestaand Metra electronic slotsysteem, waardoor een extra niveau van gebruiksvriendelijkheid wordt toegevoegd voor iedere gebruiker.

MyMetraKey app is beschikbaar voor Android en iOS.

Onzichtbaar lockerslot

design lockerslot

Onzichtbaar lockerslot

Moderne lockers kunnen dankzij elektronische sloten naadloos opgaan in een interieur. Het is de gruwel van menig interieurontwerper: lockers die aan de hoogste eisen voldoen, mooi én functioneel zijn ontworpen maar ontsierd worden door lelijke handgrepen of sloten. Hoe prachtig het ontwerp van greep of slot ook, een locker staat daardoor altijd in het zicht.

De elektronische sloten van EAZZ maken een eind aan het zichtbare sloten-tijdperk en handgrepen op deuren. Een mooi en functioneel ontwerp van hoogwaardige lockers en ook nog eens onzichtbaar weggewerkt.