het EAZZ team

Team

EAZZ bestaat uit een team van specialisten met een passie voor het ontwikkelen en realiseren van duurzame totaaloplossingen voor iedere organisatie. Van waardevakken tot complete turn-key inrichtingen. Onze diensten verzorgen het totaaltraject van idee tot ingebruikname, van ontwerp tot realisatie.

Ons Team

Eric Allard

Eric Allard

Algemeen directeur

Mijn naam is Eric Allard. In 2001 heb ik EAZZ opgericht.
Binnen EAZZ ben ik naast de taken die iedere ondernemer heeft, verantwoordelijk voor verkoop en projectmanagement.

In mijn vrije tijd doe ik aan mountainbiken, hockey en sinds enige tijd probeer ik ook het golfen onder de knie te krijgen.

Flora Versluijs

Flora Versluijs

Financiële administratie

Ik ben Flora Versluijs, sinds 8 jaar doe ik de financiële administratie bij EAZZ. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het verstrekken van de juiste managementinformatie.

Als ik alle cijfertjes aangeleverd heb, ben ik in mijn vrije tijd graag buiten bezig in de natuur, de tuin met de kippen en mijn kweekkasje. Of wandelend van Noord naar Zuid-Nederland, “Het Pieterpad”.

Renske van Aggelen

Renske van Aggelen

Verkoop binnendienst

Ik ben Renske van Aggelen en ben sinds oktober 2015 werkzaam bij EAZZ. Naast de verkoop en een stukje Online Marketing, houd ik mij ook bezig met werkvoorbereiding en de afhandeling van onze diverse projecten.

In mijn vrije tijd houd ik van shoppen en zwem ik graag. Daarnaast rijd ik ook paard.

Jouw gezicht hier?

Jouw gezicht hier?

Kom ons team versterken